LCD-Zaslon Za LG X Moč K220 K220DS Z Dotik Računalnike Plošča Skupščine Črne Brezplačna Dostava LCD-Zaslon Za LG X Moč K220 K220DS Z Dotik Računalnike Plošča Skupščine Črne Brezplačna Dostava

LCD-Zaslon Za LG X Moč K220 K220DS Z Dotik Računalnike Plošča Skupščine Črne Brezplačna Dostava

€15.28 €14.52
Na zalogi
w15160

  • Zaslon Na Dotik Tip: Kapacitivni Zaslon
  • barve: črna
  • Model: Za LG X Moč K220DS lcd
  • Ločljivost Zaslona: 1280x720
  • Material: IPS
  • LCD Kit: Da,
  • Zaslon: > 3"
  • Številka Modela: Za LG X Moč K220DS lcd
  • Blagovna Znamka: PYX
  • Vrsta: LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
  • Združljiv Blagovne Znamke: LG
  • Postavka Stanje: Nova

  • Opombe:

    1) Ko boste dobili LCD, prosimo, preizkusite, preden se namestitev .Če želite spremeniti nov LCD sami,se lahko obrnete na nas.Mi bo povedal vaš korak.Vendar LCD-je Krhko in enostavno pokvarjen ali dela unproperly za namestitev napake.Če niste dobro, zamenjava LCD, prosimo, da to storite s strokovno osebo ali servisna delavnica.Nismo odgovorni za namestitev napake.

    2) Prosim, povejte mi, kaj barvo, ki jo potrebujete v vašem naročilu, Tako da bomo lahko ladjo, za vas, to je zelo pomembno !!!Na primer, lahko pustite mi sporočilo " 2 Bela, 3 Black "

    3) Če potrebujete veliko LCD zaslon, dobrodošli, da se pozanima.

    4) Kaj je cena, ki smo jo vpišite v Račun za Deklarirana Vrednost za Carinske , bomo, kot je vaša poraba (če ne, povejte nam vrednost, ki jo želite,bomo napisali vrednost naših izkušenj), vendar ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave v državi, v kateri carinski

    5) Ko je pošiljka prispela, prosimo, PREVERITE, če so izdelki v DOBREM stanju .Če škodo paket pls ne sprejmejo paket in povratne informacije za nas.

    LCD-Zaslon Za LG X Moč K220 K220DS Z Dotik Računalnike Plošča Skupščine Črne Brezplačna Dostava

    Izdelkov Opis:

    1. Vse naše lcd, so testirani pred dostava in 100% dela

    2. To lahko popravilo/zamenjavo starih,zlomljenih,craked,poškodovane,pomanjkljive lcd zaslonu, bo to tudi zdravilo:prikaz težav,mrtvih pikslov,krekirani lcd

    3. Bi vaša naprava edinstven

    4. Čisto in varno paket

    Izdelkov kažejo:

    Dostava Politike:

    Imamo možnost, da se jim poslana preko DHL, UPS, FEDEX, EMS, www.virs-primorske.si Standardna Dostava po vaši izbiri.Ali vam lahko ponudimo najbolj ekonomičen in varen način dostave.Naš cilj je, da bi dobili vaše naročilo pridete na najboljši način, ki vam je všeč.

    * DHL,UPS in Fedex običajno traja 7-10 dni, da pridete.

    * EMS običajno pridete v 10-15 dni.

    * Wuyou letalom običajno dosežejo po vsem svetu, v 15-30 dni

    Mi ne morete dostaviti P. O Polju in ne moremo dostaviti brez vaše kontaktne telefonske številke.Da preverite, ali telefonska številka in naslov, ki ga levo je desno, mi bomo samo dostaviti na naslov, ki ga pusti v www.virs-primorske.si sistem.

    Garancija & Politiki Vračila:

    1. Vse izdelke bodo pregledani pred dobavo, s posebnimi instrumenti ali glavni odbori za zagotavljanje dela.

    2. Vse izdelke ,3 mesece garancije ,100% čisto nov in strogo testirani pred shipemt,nas obvestite V roku 3 DNI po prejemu pošiljke, če ste nezadovoljni z izdelki (Realno sliko in druga dokazila, ki morajo biti podane),nato pa bomo ponudili zamenjavo /vračilo če z izdelki ne, kot je opisano.

    3. Če je predmet, ki je vaš prossession več kot 7 dni ,se šteje, uporabljajo /rabljena ,bomo Samo ponuditi nadomestno storitev po tem, ko smo dobili svojo vrnitev predmeta .

    Oznake: oprema lg x moč k220, lg power x, k220 lg, zaslon lg xcam, zaslon lg x moč k220 original, zaslon lg x moč k220 dsf, zaslon lcd lg x moč k220, lg x kamera, zaslon na dotik, , gsm kralj golob, 3m kartico primeru.

  • Mnenja in ocene (1)

    • Stefan Dinamo 93

      Посылка пришла в течение месяца упаковано отлично установили все работает единственное дисплей чуть толще и наверное на миллиметр выступае из корпуса но это не критично за чехлом не видно.

    Napiši mnenje

Podobni izdelki