9.6 9.6 9.6 9.6 9.6

9.6" LCD Za Huawei Mediapad MediaPad T3 10 AGS-L03 AGS-L09 AGS-W09 T3 LCD-zaslon, zaslon na dotik, računalnike skupščine + orodja

€61.33 €42.94
Na zalogi
w31489

  • Združljiv Blagovne Znamke: Za Huawei
  • Številka Modela: Za Huawei Mediapad MediaPad T3 10 AGS-L03 AGS-L09 AGS-W09 T3
  • Vrsta Izdelka: Plošča LCD Combo
  • Certificiranje: NOBEN
  • Velikost: 9.6 inch
  • Velikost Zaslona: 10~13-Palčni
  • Debelo: Podpora Debelo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta Zaslona: Kapacitivni Zaslon

  • Preberete pred nakupom:

    1. Če ste prejeli paket, prosimo, preverite, če je izdelek v dobrem stanju.Če je paket poškodovan, prosim, ne sprejeti paket in ga vrne k nam.Zagotavljamo kakršno koli škodo, ki nastane zaradi prevoza nesreče, vendar video odprtju embalaže, je treba zagotoviti v roku 48 ur od prejema.Če vam le zagotovi fotografije in ne zagotavljajo video posnetke, bomo zavrne nadomestilo!

    2. Prosimo preizkusite, preden namestite LCD zaslon (samo priklopite zaslon LCD za matično ploščo za testiranje) .To je zelo pomembno za garancijo.Vemo, da je LCD zasloni so nagnjeni k težavam.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, nas o tem obvestite v roku 3 dni od prejema paketa (realne slike, video posnetki in druga dokazila, ki morajo biti zagotovljena, zlasti "MSMADE" oznako, da dokaže, da ste izdelek kupili, za nas) , nato pa bomo poskrbeli za Zamenjavo / vračilo storitev.Če LCD poškodovana po namestitvi, garancija neveljavne.Naročila so nevračljive!Če ste zadovoljni z izdelkom po testu.Nato lahko ga namestite na vaš telefon.Če imate težave z namestitvijo LCD zaslon in ni bil testiran pred namestitvijo, se ne bomo mogli dati nobenega človeškega razuma in zavrne takšne spore, hvala vam!

    3. Pred preskušanjem ali namestitev LCD zaslon, izklopite napravo in izvlecite baterijo!Druge smiselne stvari ne delujejo!

    4. Če projekt je več kot 7 dni, projekta, se šteje, da so bili uporabljeni.Mi samo zagotoviti nadomestno storitev po prejemu vašega donosa.

    5. Paket vključuje:

    LCD-zaslon in orodja za popravilo

    OPOZORILO:

    1. Če LCD je že nameščen in našel nekaj težav.Prosimo, pošljite nazaj k nam v roku 3 dni.Če LCD-zaslonu ni poškodovan ali je poškodovana, poslali vam bomo zamenjavo (povratni ladijski promet pristojbina se plača, vam bomo plačali ponovno pošlje, ladijski promet pristojbina.

    2.Če se na zaslonu lahko dobro deluje ,prosim, pustite nas 5 zvezdic posotive povratne informacije,če se blago ne more dobro delo ,prosim, ne zapusti nas negativno mnenje.obrnite se na nas, bomo poskušali naši moči, da pomaga rešiti problem

    3.Prosimo, kontaktirajte nas, preden odprete spora, snemate fotografije in video pošljite na nas.Bomo preverili, kaj se je zgodilo na njej.in da rešitev ASAP.

    4.Lahko dobite 180 dni garancija na to, če ni nobenih umetnih in poškodbe na njej.

    5.To ni lahka naloga, za nekoga, ki je ne izkušnje spreminjanje zaslona.Ne moremo kritje kakršno koli uporabo napako.

    Garancija je nična, če:

    1.LCD-Zaslona ali dotik je pokvarjen človek razlogov.

    2. Lepilo palico zaslonu naprave, preden preizkusite delo.

    3. Voda v zaslon.

    4. Self-ne popravljajte in ne razstavljajte brez dovoljenja z naše strani.

    5. Garancija oznaka odstrani.Za zaščito zaslona, prosimo, izklopite telefon pred zamenjavo.

    Da zmanjšate nevarnost škode, vam svetujemo, da jo popravite na lokalno popravila trgovina.

    Oznake: aun lcd-zaslon, primeru huawei mediapad t3, huawei t3 80 zaslon na dotik, tablični mediapad, hyawei mediapad t3 10 lcd, ags w09, huawei mediapad t3 10 udarcev, ags l09 lcd, ohišje za huawei mediapad 10 t3, zaslon ags2 l09 lcd.

  • Mnenja in ocene (1)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki