Daljinski upravljalnik Za Digitalni DVB-S2, DVB-T2 DVB-C Satelitski Sprejemnik Za TV Sprejemnik Dekoder Satelitski Sprejemnik in Dekoder Daljinski upravljalnik Za Digitalni DVB-S2, DVB-T2 DVB-C Satelitski Sprejemnik Za TV Sprejemnik Dekoder Satelitski Sprejemnik in Dekoder Daljinski upravljalnik Za Digitalni DVB-S2, DVB-T2 DVB-C Satelitski Sprejemnik Za TV Sprejemnik Dekoder Satelitski Sprejemnik in Dekoder Daljinski upravljalnik Za Digitalni DVB-S2, DVB-T2 DVB-C Satelitski Sprejemnik Za TV Sprejemnik Dekoder Satelitski Sprejemnik in Dekoder

Daljinski upravljalnik Za Digitalni DVB-S2, DVB-T2 DVB-C Satelitski Sprejemnik Za TV Sprejemnik Dekoder Satelitski Sprejemnik in Dekoder

€5.77 €4.79
Na zalogi
w5726

  • Frekvenca: 433 MHz
  • Brezžična Komunikacija: RF
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Daljinsko Upravljanje
  • Uporaba: Avdio / Video Predvajalniki
  • Kanal: 1
  • Paket: No
  • Podpora APP: No
  • barve: črna

  • Daljinski upravljalnik Za Digitalni DVB-S2, DVB-T2 DVB-C Satelitski Sprejemnik Za TV Sprejemnik Dekoder Satelitski Sprejemnik in Dekoder

    -To je bila HD Digitalni Satelitski Sprejemnik Daljinski upravljalnik.

    -Opomba:Baterije Ne vključuje.

    -To je lahko le Fit Za te modele,Ne deluje druge blagovne Znamke Satelitski sprejemnik.

    Obvestilo:prosim, vas Prosimo, da nas kontaktirate, če niste prepričani, ali se to lahko prilegajo napravi.

    -1 x Daljinski upravljalnik (Brez Baterije)

    O Ladijski:

    1. Prosimo, kolikor je mogoče, da izberejo www.virs-primorske.si Standardna Dostava ,da bodo prišli o 15-35 dni za večino držav.

    2. Nudimo dropshipping storitev ,prosimo, da nam pravilno & popoln naslov in sprejemanje informacij.Pakete, ki Niso vključene vse dokumente,račune,promocijo informacije ali kaj drugega.

    3. Vsa naročila bodo odposlana v obljubljeno časa obdelave. (Običajno v 2~3 dni) .

    4. O vrstnem redu trgovski račun ,če jo potrebujete,vas prosimo, da nas kontaktirate.

    5. Nismo odgovorni za zamude zaradi carin,uvoznih ali drugih carinskih dajatev.

    6. Oddaljeno Območje :Za Oddaljeno območje,DHL/FEDEX/UPS/TNT zaračuna dodatno "Oddaljeno Območje Fee",prosimo, da ga razumejo.

    7. Čas dostave: STORITEV TRANZITNI ČAS je, ki jih prevoznik in izključuje vikendi in prazniki,tranzitni čas se lahko razlikuje predvsem v času turistične sezone.

    8. Vsi predmeti, ki imajo 1 leto garancije .Če vaš nakup ne izpolnjujejo tržne kakovosti,primernosti za namen, ali se ujemajo z opisom,Smo lahko prepričani, da vaše težave je mogoče odpraviti.

    9. Cene izdelkov NE vključujejo carine.Če izdelek proizvaja tarife, ki jo potrebuje, da se ga plača kupec.

    O Vračilo:

    1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma, ki ste ga prejeli.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ladjar stroškov, je nosi jih kupec.

    2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev.Sprejmemo samo vrnitve blaga po pošti ali poceni bager način dostave .

    O Povratnih Informacij:

    1. Kakršna koli Vprašanja o elementu ali svežnju,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite na Živčne ali Negativne povratne informacije, ali odprite spora.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur,razen za vikend ali počitnice.

    2. Če ste zadovoljiti z naših storitev in izdelkov, upam, da boste nam lahko 5-star pozitivne povratne informacije.Vaša podpora pomeni veliko za nas.

    Oznake: qiachip daljavo, nadzor remot, 433 rf, 423 mhz daljinski upravljalnik, nadzor ir, plazma tv, test daljavo, oscam, 12v nadzorna plošča, 315 mhz nadzor.

  • Mnenja in ocene (3)

    • Tata2den

      ok

    • Rbsup2001

      К сожалению пульт не подошёл к нашему рессиверу

    • My Cat Tigra

      ok

    Napiši mnenje

Podobni izdelki