Kat. št Nočitev Pol-zaprte Nepremočljiva Cat Hiša Pet Šotor za Notranje Mačke ali manjše Pse, Kužka, Mucka, Mucka, Zajčka Kat. št Nočitev Pol-zaprte Nepremočljiva Cat Hiša Pet Šotor za Notranje Mačke ali manjše Pse, Kužka, Mucka, Mucka, Zajčka Kat. št Nočitev Pol-zaprte Nepremočljiva Cat Hiša Pet Šotor za Notranje Mačke ali manjše Pse, Kužka, Mucka, Mucka, Zajčka Kat. št Nočitev Pol-zaprte Nepremočljiva Cat Hiša Pet Šotor za Notranje Mačke ali manjše Pse, Kužka, Mucka, Mucka, Zajčka Kat. št Nočitev Pol-zaprte Nepremočljiva Cat Hiša Pet Šotor za Notranje Mačke ali manjše Pse, Kužka, Mucka, Mucka, Zajčka Kat. št Nočitev Pol-zaprte Nepremočljiva Cat Hiša Pet Šotor za Notranje Mačke ali manjše Pse, Kužka, Mucka, Mucka, Zajčka

Kat. št Nočitev Pol-zaprte Nepremočljiva Cat Hiša Pet Šotor za Notranje Mačke ali manjše Pse, Kužka, Mucka, Mucka, Zajčka

€4.47 €3.22
Na zalogi
w81380

  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Kat. št Nočitev Pol-zaprte Nepremočljiva Cat Hiša Pet Šotor za Notranje Mačke ali manjše Pse, Kužka, Mucka, Mucka, Zajčka

    1、Napol zaprtih Jjeza Postelja: debel in toplo mačka legla je izdelana iz debele Arktiki žamet in kristalno žamet, in je napolnjena s pp bombaž.Ta šotor, posteljo, ki zagotavlja udobno in toplo mesto za vaše mačke, mladiči in mladiči.

    2、Varnostni Načrt: mačka postelja daje nekaj zasebnosti za kosmate prijatelje.Se počutijo varne in zaščitene.Močno šotor struktura izboljša splošno udobje in spanja.

    3、oy Žogo: Obstaja majhna elastična pompom na vrh ljubljenca oprijem, da lahko spali mačje energije in da mačka pade asleep znova.Mačka bo vesel in vnesite globoko sleep, ker je zabavna igrača posteljo.

    4、-v-1 Zaprtih Jjeza Postelja: To je šotor in posteljo.To je idealno zatočišče in mirnem in zasebnih kraj spanje.Preprost stil lahko postavite kamor koli v vašem domu in ostali z vami.

    5、Primerno za: Mačka postelje za uporabo v zaprtih prostorih mačka ali psiček, kuža, muca, zajec, non-slip in nepremočljiva dno.

    Značilnosti:

    1. Semi-zaprto Jjeza Postelja: debel in toplo mačka legla je izdelana iz debele Arktiki žamet in kristalno žamet, in je napolnjena s pp bombaž.Ta šotor, posteljo, ki zagotavlja udobno in toplo mesto za vaše mačke, mladiči in mladiči.

    2. Varnostni Načrt: mačka postelja daje nekaj zasebnosti za kosmate prijatelje.Se počutijo varne in zaščitene.Močno šotor struktura izboljša splošno udobje in spanja.

    3. Igrača Žogo: Obstaja majhna elastična pompom na vrh ljubljenca oprijem, da lahko spali mačje energije in da mačka pade asleep znova.Mačka bo vesel in vnesite globoko sleep, ker je zabavna igrača posteljo.

    4. 2-v-1 Zaprtih Jjeza Postelja: To je šotor in posteljo.To je idealno zatočišče in mirnem in zasebnih kraj spanje.Preprost stil lahko postavite kamor koli v vašem domu in ostali z vami.

    5. Primeren za: Mačka postelje za uporabo v zaprtih prostorih mačka ali psiček, kuža, muca, zajec, non-slip in nepremočljiva dno.

    Specifikacije:

    Ime: Semi-zaprto Mačka Postelja

    Barva: siva

    Material: debel arktiki žamet, kristalno žamet in PP bombaž

    Pranje: pralni stroj

    Velikost: približno 35 cm/13.78 palec, približno 40 cm/15.75 palec, približno 50 cm/19.69 palca v premeru

    Primerno: za notranje mačke ali manjše pse, kužka, mucka, mucek in zajec.

    Seznam Vsebine:

    1*Mačka Postelja

    Oznake: postelja za psa, diy lutke, velika mačka postelj, ted pet postelj, postelja za psa za hišne živali, pes hiša na prostem, postelja mačka, barbi majica, postelja za otroka šotor, pet šotor.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki